Toevoegen aan wishlist

Brouwerij Het Anker

0 beoordelingen

Brouwerij Het Anker Brouwerij Het Anker Brouwerij Het Anker Brouwerij Het Anker Brouwerij Het Anker Brouwerij Het Anker Brouwerij Het Anker Brouwerij Het Anker Brouwerij Het Anker

Contact

Guido Gezellelaan 49
2800 Mechelen
Routebeschrijving

GPS: 51°1'53.8" N, 4°28'22.1" O
Tel.: 015/28 71 47
info@hetanker.be
Website brouwerij

Openingstijden

maandag Op afspraak
dinsdag Op afspraak
woensdag Op afspraak
donderdag Op afspraak
vrijdag Op afspraak
zaterdag Op afspraak
zondag Op afspraakIn Stokerij De Molenberg, de 17e-eeuwse familiehoeve en stokerij in Blaasveld, wordt er op basis van het moutbeslag van Gouden Carolus Tripel een verfijnde Belgische whisky gestookt. Gouden Carolus Single Malt vormt het perfecte huwelijk tussen de twee familietradities van brouwen en distilleren. De brasserie, het brouwerijhotel en het uitgebreide belevingsaanbod  staan garant voor de ultieme Mechelse bierbeleving. Beide sites vormen bovendien een unieke locatie voor meetings, incentives, congressen en evenementen (MICE). Welkom!

Ondertussen verwierf de brouwerij internationale bekendheid, wordt er naar meer dan 40 landen geëxporteerd en worden de bieren wereldwijd gelauwerd. Getuige hiervan de vele internationale prijzen en onderscheidingen die de brouwerij in ontvangst mocht nemen

 

Foto's: Met dank aan Brouwerij Het Anker, alle rechten voorbehouden.

Plaats een beoordeling

Het Anker is een familiebrouwerij die al 5 generaties lang bier brouwt in het Groot Begijnhof van Mechelen. De Gouden Carolus wordt nog steeds gebrouwd volgens oude recepten. De Mechelsen Bruynen was het lievelingsbier van Keizer Karel. Hij nam zijn bier mee naar Spanje en op zijn vele veldtochten. 'Gouden Carolus' was de naam van de goudmunten die in zijn regeerperiode geslagen werden.


Ontdek hier de lokale middenstand

Uw eigen zaak in de kijker?
Dat kan!

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.