Meer informatie

Onze doelstelling is om het Belgisch Toerisme en de lokale middenstand terug onder de aandacht te brengen bij de Belgen. We hoeven niet steeds ver te rijden om cultuur op te snuiven of geschiedenis te leren.

Graag willen wij jou informeren wat er allemaal te zien is in ons eigen land! Alle bezienswaardigheden (zowel betalend als de niet-betalende) komen aan bod.

Welkom bij het unieke platform voor Belgisch Toerisme!

Welkom bij Boeiend België.

 

Meer den 5000 bezienswaardigheden.

 

In België is er heel veel cultuur en bezienswaardigheden. Helaas zijn we er ons niet altijd van bewust. Dit project is begonnen als hobby en uit interesse voor de lokale bezienswaardigheden. Al snel is duidelijk geworden dat er in België heel veel te bezichten valt.

Omdat er nu geen locatie bestaat waar je alles terugvindt, hebben wij dit platform gecreëerd. Dit platform bestaat uit meer dan 5000 bezienswaardigheden verspreid over gans België. Je vind op dit platform zowel kerken, abdijen, parken, standbeelden, parken, molens en nog zo veel meer. 

Je kan de bezienswaardigheden opzoeken op categorie, maar ook per provincies, streek of gemeente. We hebben zelf ruimtes voorzien om specifieke thema's aan bod te laten komen.

Alle items staan nog niet op de website. Maandelijks zullen er items toegevoegd worden.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de nieuwe items, schrijf je snel in voor de nieuwsbrief.

 

Wishlist.

 

Wil je graag een eigen lijst aanleggen van jouw favoriete bezienswaardigheden, kan je je inloggen en een eigen lijst aanmaken. Door op het hartje te klikken bij een bezienswaardigheid, komt dit automatisch bij jouw lijst terecht. Ideaal om jouw eigen database aan te leggen, zodat je niet altijd opnieuw iets moet opzoeken, maar dat je alles binnen handbereik hebt.

 

Heb je vragen of opmerking, aarzel niet om deze aan ons door te geven. Wij horen graag wat we kunnen verbeteren.

 

Veel leesplezier.

Boeiend België

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.