Adverteren

Wilt u uw bedrijf laten groeien? Wilt u graag meer mensen bereiken? Wilt u graag weten hoeveel uw investering in marketing opbrengt

Om een bedrijf onder de aandracht te brengen van bestaande en nieuwe potentiële klanten, is het belangrijk dat wij verschijnen op plaatsen waar er veel mensen komen. Plaatsen waar er veel mensen komen zijn bijvoorbeeld luchthavens en treinstations. Helaas is de kostprijs voor de meeste bedrijven niet haalbaar. Een andere mogelijkheid is adverteren in lokale of nationale dag- of weekbladen. Zeker de meest gekend (vak)bladen worden door veel mensen gelezen, het grote nadeel (buiten de kostprijs) is dat je niet kan meten hoeveel mensen jouw advertentie gelezen hebben. Laat staan dat je zou kunnen checken tot hoeveel verkopen deze advertentie heeft geleid.

Dankzij de smartphones en het goedkopere internetabonnementen, is internet vandaag, het meest geconsulteerde platform om informatie te zoeken en te vinden. Aanwezig zijn op internet als bedrijf, is vandaag een must.

Belangrijk bij adverteren, is dat we kunnen meten wat de opbrengst is van onze investering om zodoende de juiste keuzes te maken. Adverteren op websites heeft het voordeel dat je kunt meten hoeveel mensen jouw advertentie gezien hebben, hoeveel mensen op de advertentie geklikt hebben en wat de investering heeft opgebracht. 

Adverteren op kwalititatieve websites geeft jou de mogelijkheid om jouw investeringen op te volgen, waardoor je met een buperkt budget, jouw bedrijf kunt laten groeien.

Wilt u uw bedrijf zichtbaar adverteren op onze website?

Wij bieden u een kwalitatief hoogwaardig platform aan dat kwaliteit boven kwantiteit stelt. U krijgt een persoonlijke detailpagina én een marker op de Boeiend Belgie landkaart.

Er zijn voldoende mogelijkheden om uw bedrijf optimaal te promoten op onze website. Dit kan door diverse advertentiemogelijkheden, specifieke categorieen, in een bepaalde gemeente, via nieuwsbrief en op sociale media!

Wij promoten onze website over het hele land en daarbuiten waardoor u grote groep aan bezoekers aanspreekt.

Waarom adverteren?

  • U bereikt zowel de plaatselijke bevolking als de toeristen.
  • We adverteren uw bedrijf naar de gewenste doelgroep en uw regio.
  • Er zijn maximaal 4 adverenties op een gekozen gemeente beschikbaar waardoor u steeds zichtbaar en bereikbaar bent!
  • Exclusiviteit.

Kwaliteit is prioritair

We willen een kwalitatief platform bieden aan al onze bezoekers, en ook aan uw bedrijf. We zijn dan ook streng op het toekennen van een advertentieplaats op de website. Het streefdoel is een overzichtelijke, duidelijke en informatieve website die voor iedere partner het beste is.

Onze website is steeds in evolutie, wij spenderen veel tijd in het aanbrengen van nieuwe informatie, aanpassen van bestaande info, het doelgericht promoten en de informatiebron te zijn voor iedereen op het internet. En dit allemaal gratis voor de bezoeker.

Onze advertentiemogelijkheden

Bij een advertentie via een bedrijfspagina krijgt u:

  • Een éigen webpagina met alle nodige info, foto's en contactgegevens.
  • Uw advertentie wordt getoond op de gemeentepagina naar keuze, de provincie en de startkaart van België.
  • Exclusief 1 van de 4 mogelijke advertenties in uw gemeente. Niet meer, niet minder!
  • Een overzicht van de bezoekers op de gemeente en items van uw gemeente.
  • Vermelding via nieuwsbrief & sociale media.
  • Nodige marketingmateriaal voor in uw zaak.

 

Interesse om te adverteren?

 

Neem dan snel contact met ons op via info@boeiendbelgie.be of via de contactpagina!

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.