Toevoegen aan wishlist

Albertpark

0 beoordelingen

Albertpark

Contact

Koningin Elisabethlei
2000 Antwerpen
Routebeschrijving

GPS: 51°11'59.6" N, 4°24'45.6" O
Tel.: 03/22 11 333
info@stad.antwerpen.be
Website stad

Openingstijden

maandag Vrij toegankelijk
dinsdag Vrij toegankelijk
woensdag Vrij toegankelijk
donderdag Vrij toegankelijk
vrijdag Vrij toegankelijk
zaterdag Vrij toegankelijk
zondag Vrij toegankelijkDe muziekkiosk is een ideale schuilplaats als het plotseling begint te regenen. Soms ontstaat er spontaan een concertje als leerlingen van de kunsthumaniora uit de buurt er op hun gitaar komen spelen. De prachtige akoestiek nodigt uit om te zingen, te beatboxen en te jammen.

Bovendien zijn de grasvelden ideaal om te picknicken (vergeet uw afval niet op te ruimen), te voetballen of te genieten van het mooie weer.

Als u de tram of bus hebt gemist, kunt u er onder statige oude bomen zitten wachten op de volgende aansluiting. Ook hondenbezitters komen hier regelmatig. Voor hun viervoeters is een speciale hondenloopzone voorzien aan de rand van het park.

 

photo By Michiel Dumon - Own work, CC BY-SA 3.0, Link

Plaats een beoordeling

Het Albertpark/Harmonie is gelegen in het centrum van de stad en is een perfecte plaats om even uit te blazen. Voor buurtbewoners zonder tuin is het Albertpark een onmisbaar groenmoment.


Ontdek hier de lokale middenstand

Uw eigen zaak in de kijker?
Dat kan!

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.