Toevoegen aan wishlist

Brouwerij Duvel Moortgat

0 beoordelingen

Brouwerij Duvel Moortgat

Contact

Breendonk-Dorp 60 (Breendonk)
2870 Puurs
Routebeschrijving

GPS: 51°2'33.5" N, 4°19'35.2" O
Tel.: 03/860 94 00
info@duvel.be
Website brouwerij

Openingstijden

maandag Op afspraak
dinsdag Op afspraak
woensdag Op afspraak
donderdag Op afspraak
vrijdag Op afspraak
zaterdag Op afspraak
zondag Op afspraakAlbert Moortgat nam in 1914 op vierentwintigjarige leeftijd de brouwerij over van zijn overleden broer Jozef Moortgat (1872-1914)

In de jaren 50 van de 20e eeuw nam Albrecht Moortgat (04-09-1931) de brouwerij over van zijn vader Albert Moortgat. Het was Albrecht, ook wel Bert genoemd, die ervoor zorgde dat de lokale brouwerij nationaal bekend raakte. In 1994 trok hij zich volledig terug uit de brouwerij. Hij overleed 26 april 2011 op 79-jarige leeftijd en had drie dochters waarvan geen van hen actief is in de brouwerij.

Op 10 september 2007 werd in Breendonk de op 14 september 1983 overleden Albert Moortgat gehuldigd door het plaatsen van een borstbeeld.

In het Duvel depot, het nieuwe bezoekers- en seminariecentrum, worden de bezoekers ontvangen in een groep van minimaal 15 personen, maximaal 85 personen. Duvel depot beschikt op de eerste verdieping twee vergaderzalen: de moutzolder en de hopkamer voorzien van alle hedendaagse technische infrastructuur.

Hier kan je o.a. een persconferentie organiseren of een nieuw product voorstellen... uiteraard steeds gevolgd door een bezoek aan de brouwerij en een bierdegustatie.

Echte bierliefhebbers kunnen er genieten van een culinaire maaltijd met bierrecepten

Photo by Alf van Beem - Own work, CC0, Link

Plaats een beoordeling

Brouwerij Duvel Moortgat is een Belgische familiale brouwerij, opgericht in 1871 door Jan Leonardus Moortgat en gelegen in het Antwerpse Breendonk, een deelgemeente van de gemeente Puurs.


Ontdek hier de lokale middenstand

Uw eigen zaak in de kijker?
Dat kan!

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.