Toevoegen aan wishlist

Belse Bossen

0 beoordelingen


Contact

Markt 1
2440 Geel
Routebeschrijving

GPS: 51°9'19.1" N, 5°3'2.8" O
Tel.: 014/56 63 80
toerisme@geel.be
Website gemeente

Openingstijden

maandag Vrij toegankelijk
dinsdag Vrij toegankelijk
woensdag Vrij toegankelijk
donderdag Vrij toegankelijk
vrijdag Vrij toegankelijk
zaterdag Vrij toegankelijk
zondag Vrij toegankelijkHet gaat om restanten van oeroude stuifduinen. Sommige zijn enkele tientallen meter hoog, andere zijn minder gemakkelijk te herkennen.

In tegenstelling tot vele andere gebieden is het gebied toegankelijk voor iedereen, mits respect voor natuur en omgeving. Zo is er ruimte voor jeugdbewegingen, recreanten en natuurliefhebbers.

Wandelaars kunnen gebruik maken van het wandelknooppuntennetwerk Kempense Landduinen, dat goed is voor 340 kilometer wandelplezier in Balen, Geel, Meerhout en Mol. Het netwerk loodst je langs bijzondere stukken natuur en verbazend stille plekjes. 

Plaats een beoordeling

De bossen van Bel bevinden zich op het grensgebied tussen Geel, Mol en Meerhout. Kenmerkend voor dit landschap zijn de landduinen die her en der opduiken.


Ontdek hier de lokale middenstand

Uw eigen zaak in de kijker?
Dat kan!

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.