Bezienswaardigheden in Diest


Wapenschild Diest

Diest

23329 inwoners
58.20 km²
3 bezienswaardigheden
Diest is de hoofdstad van de gelijknamige gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De stad ligt in het noordoosten van de provincie op de grens tussen het Hageland en de Kempen. De gemeente grenst in het oosten aan de provincie Limburg. Het is ook een Oranjestad door de historische band met het huis Nassau. De stad telt meer dan 23.000 inwoners. Diest maakt samen met Breda (NL), Buren (NL), Dillenburg (D), Orange (F) en Steenbergen (NL) dan ook deel uit van de Unie van Oranjesteden. Diest is gelegen bij de Demer.

3 bezienswaardigheden

Natuurboerderij Het Bolhuis

Natuurboerderij Het Bolhuis

(0)

Je kan op natuurboerderij het Bolhuis terecht voor biologisch hoeveproducten. Elke maand is er biologisch jong rundsvlees en varkensvlees. Lamsvlees is er in... lees meerOntdek hier de lokale middenstand

Uw eigen zaak in de kijker?
Dat kan!

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.