Toevoegen aan wishlist

Klokkenmuseum

1 beoordeling

Klokkenmuseum

Openingstijden

maandag Op afspraak
dinsdag Op afspraak
woensdag Op afspraak
donderdag Op afspraak
vrijdag Op afspraak
zaterdag Op afspraak
zondag 14u00 tot 18u00Het Klokkenmuseum biedt onderdak aan allerlei horloges en klokken die verzameld werden door Victor Wuyts († 2009) en zijn vrienden. Geen enkele klok die binnenkwam werkte, maar Victor bracht ze allemaal aan de praat. Deze verzameling is het gevolg van een uit de hand gelopen passie. Jaren schuimde Victor alle rommelmarkten af in België, van de Nederlandse tot aan de Franse grens. De allereerste klok die Victor in zijn verzameling kreeg was een regulateur (een precisie-uurwerk dat meer bedoeld is voor een exacte tijdsaanwijzing dan voor decoratie) die een duivenmelker had gewonnen als eerste prijs voor een vlucht naar Barcelona.

 

Foto: visit Brabant

Plaats een beoordeling

1 beoordeling


Dit klokkenmuseum lijkt niet meer te bestaan - we zijn langs het adres (Gooreind 94) gereden, maar er was op de openingsuren niemand thuis, noch was er ook maar enige indicator te zien van dat dit klokkenmuseum nog bestaat.

Ontdek hier de lokale middenstand

Uw eigen zaak in de kijker?
Dat kan!

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.