Toevoegen aan wishlist

Bloemenpark

0 beoordelingen


Contact

Puyenbrug 1a
9185 Wachtebeke
Routebeschrijving

GPS: 51°9'13.8" N, 3°52'41.1" O
Tel.: 09/342 42 42
puyenbroeck@oost-vlaanderen.be
Website domein

Openingstijden

maandag Vrij toegankelijk
dinsdag Vrij toegankelijk
woensdag Vrij toegankelijk
donderdag Vrij toegankelijk
vrijdag Vrij toegankelijk
zaterdag Vrij toegankelijk
zondag Vrij toegankelijkHet bloemenpark van het provinciaal domein Puyenbroeck, gesitueerd tussen het dierenpark de Zuidlede en de Putjeshoekdam, omvat een oppervlakte van circa 20 ha en is grotendeels ingericht als een symmetrische Franse tuin, waarin de felgekleurde bloei van de eenjarige Begonia's een pallet van kleuren op je netvlies brandt.

Bij zomerse dagen kan de waternevel van de grote fonteinvijver voor verfrissing zorgen, waarbij het speelse karakter van de gestuurde fonteinen een aanleiding zijn om op een van de vele bankjes een rustpunt in te lassen. De haagbeukarcades en grote stenen pergola lijken recht uit een Franse Renaissancefilm te komen en geven een gevoel van grandeur als je er langs struint.Is met zijn talrijke en kleurijke bloemenvariëteiten en mooie fonteinen vooral tijdens de zomermaanden een aanrader en dit in het Provinciaal Domein Puyenbroeck.

Plaats een beoordeling

Ontdek hier de lokale middenstand

Uw eigen zaak in de kijker?
Dat kan!

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.